2018. február 5., hétfő

Pierre, ​a labirintusnyomozó


Chihiro Maruyama: Pierre, ​a labirintusnyomozó

A Labirintustorony rejtélye

Ez valami fantasztikus, különleges böngésző és feladványos könyv! Imádtuk. Nagyon szép, részletgazdag rajzok, egy nyomozás, melynek célja, hogy megtaláljuk Mr. X-et. Labirintusvárosban kötünk ki, majd egészen a Labirintustorony tetejéig mászunk Mr. X után, miközben Pierre-nek és nyomozóbarátainak segítünk a feladatok megoldásában. Minden oldalon található legalább egy labirintusos feladvány, számos keresgélnivaló és érdekesség. A könyv nagy alakú, olyan igazi esti sarokbabújós, belefeledkezős – egészen el lehet rejtőzni a könyv mögött, miközben a gyerkőccel közösen igyekszünk megoldani a rejtélyt. Leginkább türelmes nagyóvodásoknak, ám annál is inkább kisiskolásoknak javasolnám. Igazi különlegesség, ajándéknak sem utolsó.

"Mr X-nek, a fantomtolvajnak ördögi terve van!
Azt forgatja a fejében, hogy ellopja Labirintusváros legdrágább kincsét, ami a Labirintustorony tetején világít. Pierre és barátnője, Carmen kapják a feladatot, hogy a legügyesebb labirintusnyomozók segítségével megoldják a feladványokat, megvédjék a Labirintus-kockát és megállítsák Mr X-et.
Segíts nekik, mielőtt lejár az idő!
Haladj végig a bonyolult útvesztőkön, keresd meg az elrejtett tárgyakat, és oldd meg a különleges rejtélyes feladványokat ebben a csodálatosan illusztrált labirintuskönyvben!"

Nézzétek milyen csodálatos, részletgazdag könyv:




10***/10

-->

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kíváncsian várom a gondolatodat!